Mit navn er Lene Særmark og jeg er født i 1982. Jeg startede med at gå til ridning da jeg var helt lille og har været forelsket i heste lige siden.
Mit liv har altid været fyldt med heste, både ved siden af skolen, uddannelse, fritidsjob og almindeligt arbejde. De har også været en del af mit levebrød siden jeg var 15 både som groom, ansvarlig for hestepension, rideskoleunderviser og privat undervisning som fritidsjob.
Siden 2012 har jeg været selvstændig træner, rytter og underviser, og i 2022 købte vi vores eget fantastiske sted syd for Slagelse med lækker bane, ridehal og stalde, så jeg nu kan have akting samlet hjemme. Jeg har de sidste 12 år haft mere end 150 heste i ridning/tilridning.

Jeg har været vidt omkring i hesteverdenen og afprøvet både forskellige discipliner, ridestile, rideteorier og tilgange til hestetræning.
I dag er jeg landet et rigtig godt sted og har været det i mange år. Et udgangspunkt i den klassiske dressur med træningskalaen som grundsøjle, og oveni en omfangsrig viden om hestens psyke, indlæring, adfærd, anatomi, biomekanik, og en bred grundlæggende forståelse for de problemer de kan have i bevægeapparatet.


Mit fokus ligger i høj grad på at hesten er et levende væsen, med sit indre liv og et tydeligt sprog. Vi skal samarbejde med den og vi må ikke på noget tidspunkt sidde dens signaler overhørig.
Jeg tror fuldt ud på at vi kan træne vores heste på en god og hensynsfuld måde, uden at gå på kompromis med deres velfærd. Jeg vil til enhver tid være hestens advokat og dens trivsel vægter højere end ejer eller rytters ønsker og ambitioner.
Med tillid, tid og træning kommer man længst.