At sende sin hest i ridning er en tillidssag.


Det kan føles overvældende at aflevere sin hest i en andens varetægt og træning. Ærlighed og kommunikation er derfor noget jeg lægger stor vægt på, både før, under og efter et træningsforløb.

Al ridning, træning og håndtering foregår venligt og roligt, baseret på klassiske principper og funderet i faglig viden om hestens adfærd, læring og fysik. Hesten er et selvstændigt og sansende væsen og skal behandles og trænes med respekt og kærlighed.

Jeg tilbyder følgende:
Grundridning

Videreuddannelse

Stævnedeltagelse (spring eller dressur)
Indlongering/forberedelse til tilridning
Genoptræning efter pause/skade
Håndtering af uhensigtsmæssig adfærd
Afklaring af problematikker,  der forhindre hesten i at fungere under rytter

Management is Everything


Hvis hesten skal komme til at være en velfungerende, let håndterbar, sund og rask ridehest, så er 360 graders management altafgørende.

Træningen kan aldrig stå alene og derfor har jeg fokus på bl.a. at hestens hove er korrekt beskåret og korrekte beslag, at sadlen er tilpasset ordentlig, at hesten har en velfungerende og rask krop og at den er mentalt afbalanceret. Hestens skal trives i sit miljø med masser af foldtid, sociale relationer til andre heste og der skal være genkendelige rutiner i dens hverdag, både i dens fritid og i træningen.

Når din hest er i ridning hos mig tilpasses træning og management til den enkelte hest bedst muligt og aldrig omvendt.
Jeg alene står for al håndtering og pasning og træning, og jeg har aldrig mere end 5 heste inde, så jeg har tid nok til at passe og træne hver eneste hest.Træning og ridning skal være til gavn for hesten.


Selvom vi alle har forskellige mål og ønsker for hvad vi gerne vil med vores heste, så er det mit fokus at al træning og ridning skal gavne hesten. Dvs. alt jeg gør med hesten skal gøre den sundere og stærkere i både krop og sind. Arbejdet skal forberede den til dens "job" når den skal hjem til ejeren/rytteren, således at de får en glad og arbejdsvillig hest udaf forløbet hos mig.

Priser:


Prisen dækker træning, opstaldning, strøelse og grovfoder.

Pr. måned: 7.000 kr.

Pr. uge: 2.000 kr.

Ved længere forløb kan et skræddersyet tilbud aftales på forhånd
Priserne er inkl. moms.